Els andalusos de Nou Barris celebren demà la festa de la seva comunitat

El parc de La Guineueta concentra durant dos dies les tradicions i el folklòre del sud

La població andalusa del districte ha estat sempre fidel a la festa que acull el Parc de La Guineueta per recordar la seva terra. Molts andalusos de Nou Barris i de la resta de Barcelona aprofitaran aquest cap de setmana per commemorar el Dia d’Andalusia, que se celebra de forma oficial el proper 28 de febrer.

La celebració comença demà dissabte a les 11 del matí amb la inauguració d’una exposició cultural-turística de productes andalusos, als stands del Parc de La Guineueta.
El mateix dia, a les 6 de la tarda, s’obre el Festival de ‘baile y cante’ amb la participació de les entitats de l’Agrupació Cultural d’Entitats de Nou Barris (ACE Nou Barris) i de la Federación Andaluza de Comunidades (FAC).
La jornada de diumenge aplegarà al parc molts andalusos de tota la ciutat per assistir a la missa rociera i a l’ofrena floral al bust de Blas Infante, considerat el pare de la pàtria andalusa i creador de l’himne, la bandera i l’escut d’Andalusia. L’homenatge a la bandera, les actuacions folklòriques i musicals, i ‘el potaje andaluz’ completaran el programa de la festivitat del Dia d’Andalusia a Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies