Ofrena floral al bust de Blas Infante al Parc de la Guineueta

Actuacions folklòriques i musicals per commemorar el dia d’Andalusia

El dia d’Andalusia se celebra de forma oficial el proper 28 de febrer, però avui el Parc de la Guineueta acullirà els actes festius que ha organitzat l’Agrupació Cultural d’Entitats de Nou Barris (ACE Nou Barris) junt amb la Federación Andaluza de Comunidades (FAC).

La jornada d’avui aplegarà al parc molts andalusos de tota la ciutat per assistir a la missa rociera i a l’ofrena floral al bust de Blas Infante, considerat el pare de la pàtria andalusa i creador de l’himne, la bandera i l’escut d’Andalusia.

La festivitat començarà a partir de les 10 del matí amb la missa rociera i l’homenatge a la bandera andalusa. Desprès hi haurà una gran festa popular amb “cante” i ball a càrrec dels grups artístics dels centres de l’ACE, actuació d’artistes convidats i abans de la cloenda el tradicional “potaje” andalús per a tothom. L’alcalde de Barcelona, Joan Clos, ha anunciat la seva assistència.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies