Manquen escoles bressol a Nou Barris

Els barris de Porta i Vilapicina no disposen de cap escola municipal

La manca d’escoles bressol és un problema comú a tot Barcelona. Al districte de Nou Barris a més de la manca generalitzada hi ha una mala distribució que afavoreix alguns barris i margina a altres com Porta o Vilapicina que no en tenen cap; l’oferta està concentrada en la zona nord del districte. Les escoles tenen un nombre limitat de places que permet més atenció vers el nen però que no cubreix la demanda dels pares.

Per millorar la distribució de les escoles bressol, l’Ajuntament estudia diversos projectes per ubicar escoles bressol dins els centres d’educació infantil i primària. De moment, s’està treballant en pojectes arquitectònics per adequar dues escoles de Prosperitat, l’escola Mercè Rodoreda i l’escola Tibidabo i una altra del barri de Roquetes per allotjar-hi espais per a nens des de 0 anys. Per la zona de Porta, està previst construir una escola bressol.

El gerent del Districte, Joan Jubert, afirma que només falta que la Generalitat defineixi el mapa escolar i racionalitzi quins són els centres on hi ha disminució de matrícules

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies