Solucionada la rebentada de diverses canonades d’aigua

La fuita d’aigua va inundar diversos carrers, provocant en algun cas talls de trànsit.

Entre les tres i les quatre de la matinada de dimarts, la rebentada d’una gran canonada d’aigua va provocar autèntiques riades als carrers de Sant Iscle, Vinyar i el passeig Pi i Molist, obligant en alguns casos a tallar la circulació. La principal fuita es va produir a la confluència dels carrers Sardenya i Pi i Margall, al districte d’Horta, a causa del trencament d’una canonada de gran tamany. En detectar l’avaria, la companyia d’Aigües de Barcelona va incementar la pressió per evitar que els clients es quedessin sense suministre. La mesura adoptada, però, va provocar que rebentessin altres canonades dels voltants. Totes les fuites van ocòrrer a la via pública, a la calçada i a les voreres, i en alguns casos l’aigua va entrar als baixos d’alguna botiga.

La majoria de les fuites d’aigua que es van produir, van ser solucionades al llarg del matí d’ahir. Només restava per reparar l’avaria situada al carrer Vinyar, una zona en la que quatre edificis continuaven encara sense subministrament d’aigua.

A la imatge, el passeig Pi i Molist, un dels carrers afectats. (Arxiu).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies