La Trini surt al carrer

La revista de l’AVV de la Trinitat Nova recórre avui les parades del mercadet

L’Associació de Veïns de Trinitat Nova presenta avui en societat ‘La Trini’, una nova revista pel barri, que fa la seva primera aparició pública al mercadet, davant el Mercat Municipal de La Trinitat. Cap al migdia la ‘pregonera’ de la revista recorrerà totes les paradetes per donar-se a conèixer entre els veïns i veïnes de Trinitat Nova. Amb aquesta escenificació, l’equip de l’associació de veïns mostra una nova iniciativa nascuda de la participació veïnal i de les inquietuds de tots els que lluiten per assolir un barri sostenible.
La sostenibilitat és precisament una de les temàtiques tractades en aquest primer número de ‘La Trini’, on es pot llegir un reportatge sobre què és un barri sostenible, així com conèixer els grups que treballen pel desenvolupament del Pla Comunitari al barri. Dado Rebollo, el president de l’associació de veïns des de fa 9 anys, és també protagonista d’aquest exemplar, amb una entrevista on explica com va sorgir la idea de fer un pla comunitari pel barri i com s’ha anat avançant en la dinamització de l’associació de veïns a partir d’aquest pla. Un intens treball de participació per fer entendre a les administracions que ningú no pot conèixer millor les necessitats del barri com la pròpia gent del barri.
Fins que tingueu ocasió de tenir ‘La Trini’ a les vostres mans, podeu consultar el seu contingut a la pàgina web: www.pangea.org/trinova.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies