Can Dragó acull la quarta edició de les Jornades d’Esport Adaptat

Les activitats reuneixen nens d’escoles ordinàries amb nois de centres d’educació especial

Durant tres matins, les instal.lacions del Parc Esportiu de Can Dragó acullen les 4es Jornades dedicades a l’esport adaptat, amb activitats esportives dissenyades per a nens d’escoles d’educació especial de Barcelona. Les jornades se celebren sota l’eslògan ‘Una escola per a tothom’ i des del seu inici han tingut com a objectiu que nens i nenes, nois i noies d’escoles ordinàries i d’escoles d’educació especial compartissin plegats activitats, espais i jocs. A les primeres jornades van participar un total de 430 esportistes.
La bona acollida que va tenir aquesta iniciativa, en les segones i terceres jornades, va fer augmentar el nombre de participants fins a un total de 725 esportistes. Enguany, la nova edició aplegarà participants de 9 escoles de la ciutat de Barcelona, amb un total de 755 esportistes.

Calendari d’activitats:

Dimecres, dia 4 (Per als nens de 1r a 3r de primària)
Activitats: Relleus/velocitat, Salt de llargada, Jocs cooperatius, Paraques, Llançaments, Circuit d’habilitats, Jocs preesportius, Esgrima i Punteria.

Dijous, dia 5 (Per als nois de 4t a 6è de primària)
Activitats: Relleus/velocitat, Salt d’alçada, Jocs cooperatius, Cadires de rodes, Estació ONCE, Rugby, Handbol, Esgrima i Acrobàcies.

Divendres, dia 6 (Per als nois d’ESO)
Activitas: Relleus/velocitat, Salt d’alçada, Jocs cooperatius, Cadires de rodes, Estació ONCE, Rugby, Handbol, Esgrima i Acrobàcies.

Les activitats esportives compten amb la participació i l’organització de les següents escoles: Escola Arrels, Escola Barcanova, Escola Gavina, Escola La Immaculada, Escola del Port, Escola Pompeu Fabra, Escola Sagrat Cor, Escola Sants Innocents i Escola Turó Blau. L’Escola d’Educació Especial Sants Innocents ha estat l’encarregada de la coordinació dels centres.

Les jornades s’han organitzat amb el suport del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, i la col.laboració de l’APPS Federació Catalana pro Persones amb Retard Mental, l’Ajuntament de Barcelona (Districtes Nou Barris i Sant Andreu), les federacions catalanes de Handbol i d’Esgrima, Ratio, TV Club Super 3, el Departament de Didàctica de l’Expressió Musical i Corporal de la Universitat de Barcelona i el Departament d’Esports de la Diputació de Barcelona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies