Incendi a Collserola

Tres hectàrees van cremar ahir a la carretera Alta de Roquetes

Entre dos quarts de dues i les dues de la tarda d’ahir, diversos veïnss del barri de Canyelles van avisar els bombers d’un incendi forestal a Collserola. La rapidesa de la intervenció dels bombers va possibilitar l’extinció ràpida de les flames, que van quedar sofocades en una hora. Van ressultar calcinades tres hectàrees de matoll a la zona de la carretera Alta de Roquetes, darrera els últims blocs del polígon Canyelles.

En l’extinció de l’incendi van intervenir cinc camions de bombers i dues avionetes d’atac ràpid. Manuel Carracedo, cap de guàrdia dels Bombers que van acudir a la zona, va comentar que afortunadament el vent no va suposar cap obstacle a l’hora de controlar el foc. Efectius policials i de la guàrdia urbana van acudir a la zona, però la seva intervenció no va ser necessària. No hi ha hagut cap ferit a l’incendi, del qual encara es desconeixen les causes.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies