Django’s Castle en concert

El grup de jazz, reconegut internacionalment, actua aquesta nit a l’Ateneu de Nou Barris

El guitarrista esquerrà Pere Soto es va sentir atret pel blues als 13 anys, però va ser el jazz el moviment que l’impressionaria més. L’any 1983, aquest badaloní (llavors guitarrista dedicat a l’exploració del jazz i afins) va descobrir un dels millors músics de jazz del segle XX: Django Reinhardt. La idea de crear un grup explorant els sons deixats per aquest famós músic va aparèixer llavors. Amb el temps va nèixer “Django’s Castle”, grup dedicat esclusivament al gypsy jazz, amb especial èmfasi en les composicions originals de Django Reinhardt.

Soto era ja un compositor, productor i músic de jazz ben conegut a Europa i Estats Units. Amb “Django’s Castle” va actuar, entre d’altres llocs, al Jazz Festival Tàrrega 1996, Galicia Tour 1995, Cova del Drac (Barcelona), Jazz Cava Terrassa (Terrassa), Angel Blau (Andorra) etc.
Des de llavors i fins l’actualitat, Django’s Castle ha mantingut una línia constant d’homenatge a Reinhardt, el guitarrista de jazz europeu que va meravellar tot els seus contemporanis.

Django’s Castle
Pere Soto: Guitarra solista
Joan Ramón Punti: Guitarra rítmica
Josep Traver: Guitarra rítmica
Joan Martí: Contrabaix

Ateneu Popular Nou Barris
c/ Portlligat s/n
Divendres 27 22:30 h.
Preu 500 ptes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies