Acaba la Festa de la Primavera del barri de Porta

Un debat entorn la situació actual de les dones gitanes va centrar els actes d’ahir

El Centre Porta-Sòller va acollir ahir a la tarda un debat entorn la situació actual de les dones gitanes, en un barri on la presència d’aquesta comunitat és elevada. El debat va partir de la projecció del vídeo “La intervenció sociocultural per a dones d’ètnia gitana”, un documental basat en el projecte que va rebre el Premi Maria Aurèlia Campmany el 8 de març de 1998. El debat va comptar amb l’assistència de les participants i de diferents professionals que han col.laborat en aquest projecte de formació i autoaprenentatge d’un grup de dones gitanes de Porta.

Avui totes les edats tenen un espai dins els actes de la Festa de la Primavera, una festa que ja s’ha convertit en tradicional i en la que participen moltes entitats. Les activitats pel dia d’avui, són les següents

Dissabte 12 de maig
10 h: Activitats esportives i partits de fútbol infantil. CEIP Santiago Rusiñol
14 h: Dinar popular: mongetes amb botifarra. Carrer Manuel Sanchís i Guarner
15 h: Espai de varietats protagonitzat pels nens i nenes de l’Esplai Centre Obert Picasso i del Grup Cultural Gitano de Porta i gran concurs de perruques. Carrer Manuel Sanchís i Guarner
16.30 h: Inauguració de l’exposició dels treballs realitzats pels grups dels centres Porta-Sóller, Pablo Picasso i Esplai Centre Obert Picasso. L’exposició es podrà visitar al Centre Pablo Picasso del 12 al 15 de maig. Carrer Manuel Sanchís i Guarner
17 h: Espectacle d’animació infantil. Carrer Manuel Sanchís i Guarner
18 h: Lliurament de premis del concurs de perruques amb dues modalitats: individual o en grup. Carrer Manuel Sanchís i Guarner

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies