Cruces de Mayo a Nou Barris

Un any més arriba aquesta festa flamenco-andalusa al Parc Serra Martí

Ahir a la nit van començar les tradicionals festes de “Las Cruces de Mayo” al Parc Josep Maria Serra Martí de Canyelles. El pregó de Xavier Collado, director de Ràdio Nou Barris, va inaugurar els set dies de festa flamenca.

Per a la tarda d’avui, està previst que el director general d’Acció Cívica del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Cleries, assisteixi als actes que cada any organitza el Centre Cultural García Lorca.

Les Cruces de Mayo es una festivitat típica d’Andalusia que conjuga la profunda religiositat d’aquest poble amb la bellesa de les flors a la primavera. A l’entoldat no hi faltarà el vi, el flamenc i les sevillanes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies