Nou Barris reformarà alguns dels seus mercats municipals

Ciutat Meridiana incorporarà un supermercat i reduïrà el nombre de parades

El mercat municipal de Ciutat Meridiana iniciarà aviat la seva reforma, “per a adeqüar-se a les noves necessitats dels ciutadans”, segons va anunciar el regidor de Nou Barris, Manuel Pérez, durant el ple de districte, dijous passat.
La renovació del recinte està condicionada per la presència d’un supermercat, “que dotarà l’interior del mercat d’una major vida”. El nou espai comercial ocuparà aproximadament 550 metres quadrats i no oferirà productes frescos. El mercat passarà de tenir 38 parades a comptar amb 20. La renovació millorarà els accessos d’un recinte que ja té 33 anys d’antiguitat i nombrosos dèficits. Amb el canvi, es reformarà la façana nord, es construirà un ascensor panoràmic i s’adeqüaran les càmeres frigorífiques i la il.luminació, segons explicava el seu president, Antoni Mialet, fa uns mesos. Les obres pujaran a 200 milions i seran finançades pels venedors al 50%.
La transformació pot atreure un públic més jove i rellançar un mercat que també tindrà un servei centralitzat a domicili i un espai infantil. A canvi, els concessionaris hauran d’acceptar la reducció de les parades tradicionals i la presència del supermercat.
Durant el plenari, el regidor de Nou Barris també va anunciar l’inici del procés de remodelació del mercat de La Trinitat. D’altra banda, es va aprovar la cessió de terrenys del carrer Oriol, junt al mercat municipal de Montserrat, per a destinar-los a la construcció d’un pàrquing de 50 places que facilitarà l’accés dels compradors al mercat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies