El rock de Seguridad Social anima les Festes Majors de Nou Barris

Els valencians presenten el seu últim disc a la Plaça del Districte

El grup valencià Seguridad Social arriba aquesta nit a Nou Barris amb el seu últim CD, ‘Va por ti’ , un homenatge al rocker Bruno Lomas. Amb aquest duodècim disc oficial, Seguridad Social repassa el cançoner del desaparegut pioner del rock a través del seu repertori en solitari o dins bandes com Los Milos, Los Topson i Los Rockeros. ‘Va por ti’ porta la marca dels seus intèrprets al llarg de cançons de Bruno i adaptacions de The Animals (Comprensión), Drifters (Por ese amor) o Neil Diamond (Soolaimon).
Seguridad Social actua a la Plaça del Districte dins la programació de la Festa Major de Nou Barris. L’entrada al concert és gratuïta.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies