Porcs senglars a Canyelles

Mariana i les seves quatre cries baixen cada tarda fins molt a prop de les cases

La visió que tenim normalment dels porcs senglars és la d’un animal salvatge i potser ferotge. Però els veïns de Canyelles han pogut comprobar que no sempre és així. Fa un any un porc senglar famella es va perdre i va baixar més enllà de la carretera de Torre Baró. Des d’aleshores Mariana, que és com han batejat els veïns a l’animal, baixa cada tarda amb les seves quatre cries des de la muntanya de Collserola fins molt a prop de les cases. Allà l’esperen alguns veïns que des de fa un any li donen de menjar i la cuiden.

Mariana, que és com han batejat els veïns a l’animal, no s’extranya de la gent, malgrat que cada cop són més les persones que s’apropen per veure-la. Fins i tot no té cap problema a l’hora de menjar de la mà dels veïns.

Fa una setmana uns guardes del Parc de Collserola van intentar atrapar la Mariana per endur-se-la, però aquella tarda la família de porcs senglars no va baixar. Els veïns de Canyelles s’han encarinyat tant d’ells, que no volen, per res del món, que se’ls enduguin.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies