Demà se celebra la II Jornada de Portes Obertes dels CAP de Nou Barris

Aquesta segona edició tractarà sobre la prevenció d’accidents

L’Institut Català de la Salut i la Divisió d’Atenció Primària de Nou Barris presenten demà la II Jornada de Portes Obertes dels CAP. L’edició de l’any passat, centrada en l’alimentació, va tenir una gran acollida i aquest primer impuls ha animat a continuar amb la iniciativa d’aquestes jornades. El tema de demà serà la prevenció dels accidents més habituals, sota el lema “Accidents: no, gràcies”.
Els objectius, a més de la prevenció, són donar eines i coneixements de quines són les actuacions correctes davant un accident, així com sensibilitzar els assistents sobre l’impacte que representen els accidents en els individus i dins la societat.

Les activitats tindran lloc al CAP Rio de Janeiro (Avda. Rio de Janeiro 83-91). Durant tot el dia, diverses taules rodones, que comptaran amb la presència tant de metges com de representants de cossos de seguretat ciutadana, exposaran el tema als assistents. A les 12 del migdia, a la plaça Harry Walker, s’escenificaran diverses situacions i les mesures adequades en cada cas, tant pel que fa a la prevenció com a l’actuació posterior a l’accident. En aquestes demostracions pràctiques intervendran efectius dels Bombers de Barcelona, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana de Barcelona i el 061.

La jornada està orientada cap a la població en general i alhora als professionals sanitaris i no sanitaris. L’entrada és lliure. A continuació, us indiquem l’horari i programa de les activitats:

9:30 h. Inauguració de la II Jornada de Portes Obertes

10 a 12h. Taula rodona: “Mesures preventives dels accidents més freqüents”

12 a 13:30 h. Demostració pràctica de prevenció i actuació davant els accidents (Plaça Harry Walker)

16:30 a 18:30h. Taula rodona: “Repercussió dels accidents davant l’individu i la societat”.

18:45h. Cloenda de la II Jornada de Portes Obertes

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies