L’Agermanament amb Boris Vega prepara l’expedició d’enguany

Impolsar la ludoteca del barri i establir el cens són els principals objectius d’enguany

Els components de l’expedició que enguany anirà fins al barri de Boris vega, a la ciutat d’Estelí (Nicaragua) ja estan ultimant els preparatius del viatje. Durant les quatre setmanes que durarà la seva estància allà, els brigadistes tenen la voluntat de continuar amb els projectes impolsats fins ara. A més pretenen donar una empenta a la ludoteca que es va crear fa una anys al barri. Aquest servei permet actualment a una trentena de nens jugar amb les joguines que veïns de Nou Barris han donat per al projecte.
D’altra banda l’expedició portarà també un ordinador cedit per una escola del districte amb la col.laboració dels seus alumnes per millorar el taller d’informàtica que es du a terme a Boris Vega i que permetrà també establir videoconferències entre Nou Barris i la zona.
Altra tasca important dels brigadistes serà censar la població de Boris Vega per facilitar el control de la participació a les properes eleccions.
Els brigadistes esperen amb il.lusió el seu viatje a Nicaragua, on també tindran temps per al turisme.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies