Torre Baró celebra l’inici de les obres del metro lleuger

Una exposició sobre la lluita pel metro i un espectacle musical centren els actes

Els veïns de Torre Baró celebren aquest matí que per fi han començat les obres del metro lleuger que connectarà el barri amb la línia 4 a Trinitat Nova, mitjançant un transbordament. Per això han organitzat una festa on no hi faltarà un espectacle musical, el típic aperitiu per a tothom i, a més, una exposició feta per les diferents associacions i entitats del barri que reflecteix la història de l’arribada del metro a aquests barris de la zona nord, els 13 anys de lluita veïnal per aconseguir-ho.
Està previst que els actes comencin a l’entorn de les 11.30 hores i que hi assisteixi el Director de Transports de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies