L’AVV del Turó estudia gestionar l’equipament de Can Basté

Districte proposa a l’entitat com a únic gestor del centre cívic

Districte ha proposat a l’Associació de veïns del Turó de la Peira la gestió global de l’equipament cívic de Can Basté. Fins ara, el centre estava gestionat per l’Ajuntament i l’associació del Turó, de forma conjunta. Segons el president de l’entitat veïnal, Antonio Silva, l’associació estudia la possibilitat de fer-se càrrec de tots els espais del centre, però esperen negociar la implicació econòmica del Districte en alguns serveis i en el manteniment de l’edifici. Silva ha explicat que l’associació no desitja tornar a tenir personal municipal al centre, i que el C.C. Les Basses continuarà mantenint la cogestió amb l’Ajuntament.
Segons el president de l’AVV del Turó, l’Ajuntament els ha ofert gestionar tot l’equipament, encara que l’Espai Fotogràfic del centre ha estat a càrrec de l’empresa Global Idea S.L., des que es va inaugurar. Antonio Silva assegura que Global Idea finalitza el seu contracte de gestió el proper desembre, i que l’associació veïnal podria ocupar-se de totes les activitats que es generen a l’equipament. D’altra banda, segons va informar Xavi Campos, de Global Idea, l’empresa està en negociacions amb l’Ajuntament per la gestió de serveis al centre cívic de Can Basté. Global Idea porta actualment el disseny de projectes culturals i la gestió de serveis del Casal Infantil Sóller, l’Espai Fotogràfic Can Basté, el Centre Cívic Torre Llobeta i el Centre d’Activitats Pau Picasso, tots equipaments del Districte de Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies