Veïns de la zona nord de Nou Barris reclamen la circulació d’autobusos per l’Avinguda Vallbona

La nova carretera es va obrir al trànsit a principis del mes d’abril

L’arribada del metro lleuger a Torre Baró i Ciutat Meridiana canviarà totalment la vida de molts veïns d’aquests barris. Però fins que la línia estigui construïda, l’autobús és l’únic mitjà de transport públic que dóna servei a zones com la part alta de la muntanya. Per a la gent gran que viu a la nova Avinguda Vallbona, l’autobús és el transport més pràctic per sortir a comprar i portar la càrrega. Des que aquesta carretera va entrar en funcionament, a principis d’abril, després de la seva remodelació, els veïns estan esperant que s’allarguin algunes línies des de la Trinitat, i que l’autobús circuli per l’avinguda.

Fa 2 mesos, els veïns afectats van lliurar 80 signatures a l’Ajuntament per reclamar el pas de l’autobús per l’avinguda Vallbona. Encara no han obtingut resposta. Només volen que el Districte compleixi amb el projecte de remodelació de la carretera que es va presentar als veïns, ja fa 3 anys, i on es contemplava l’arribada del bus.

L’AVV de Torre Baró diu que està previst revisar tota la xarxa d’autobusos de la zona nord, i que esperen poder reunir-se amb Transports i l’Ajuntament per a parlar sobre l’extensió de les línies a la zona nord de Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies