Polítics, veïns i entitats recorden a Antoni Santiburcio

L’emoció i el sentiment dominen l’homenatge al president del Consell del Districte, recentment desaparegut

L’esperit de lluita i la seva entrega per aconseguir millorar la ciutat van ser dos dels arguments que més van destacar ahir al vespre els participants a l’homenatge a Antoni Santiburcio. L’acte, un ple extraordinari convocat pel regidor, Manuel Pérez, va recordar la figura del president del Consell del Districte, mort el 8 de juliol passat. Més d’un centenar de persones van aplegar-se al pati de la Seu del Districte per escoltar les intervencions dels representants dels diferents grups polítics, dels Consells sectorials de Participació del Districte i de col.lectius veïnals i associatius de Nou Barris i Sant Andreu. La majoria dels participants van destacar l’empenta i la il.lusió amb que Santiburcio va exercir els seus càrrecs a l’Ajuntament de Barcelona, i la seva tossuderia per tirar endavant els projectes urbanístics.
L’alcalde de Barcelona, Joan Clos, va remarcar, com a exemple a seguir, la tasca de Santiburcio, per la feina realitzada durant els seus anys com a regidor primer de Sant Andreu i després de Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies