Vallbona presenta el seu recinte ecològic

El barri compta a partir d’aquest mes amb un Punt Verd i la planta fotovoltaica més important de Catalunya

Vallbona acull des d’aquest mes de juliol dues noves instal·lacions destinades a la protecció del medi ambient: un Punt Verd de recollida selectiva de materials reciclables, i una placa fotovoltaica, que convertirà l’energia solar en energia elèctrica.
Aquesta planta fotovoltaica és la més important de Catalunya i es calcula que permetrà estalviar a l’Ajuntament de Barcelona uns cinc milions de pessetes, mentre que produirà una energia suficient per satisfer el consum el.lèctric de 25 famílies durant un any.
La infraestructura forma part d’un recinte ecològic de gairebé 3.500 m2 on se situa també el nou Punt Verd de recollida selectiva de material reciclable. Aquest Punt serà l’espai de reciclatge on es portaran determinats residus que es distribueixen en llocs de tractament específics per reciclar-los o evitar que contaminin. La instal·lació compta amb setze grans contenidors totalment tancats i un edifici de control i serveis.
La construcció d’aquest recinte ecològic ha vingut acompanyada de la urbanització d’una nova plaça de 3.481 metres quadrats destinada al lleure dels veïns de Vallbona.
El nou Punt Verd i la planta fotovoltaica van ser presentats ahir per Imma Mayol, regidora-presidenta de la Comissió de Sostenibilitat i Ecologia Urbana, José Cuervo, regidor-president de la Comissió de Serveis Urbans i Manteniment, i el regidor de Nou Barris, Manuel Pérez.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies