Els veïns de Torre Baró presenten el seu Pla Comunitari a Jordi Pujol

L’associació de veïns vol aconseguir la implicació de la Generalitat per tirar endavant el Pla

L’AVV de Torre Baró es va reunir, dijous passat, amb el president de la Generalitat per explicar-li la situació del barri i el pla comunitari que han redactat els veïns. El principal objectiu de la reunió era aconseguir la implicació de la Generalitat en el futur projecte de Torre Baró, que ha sorgit de la participació veïnal. Segons l’associació de veïns, Pujol va mostrar interés pel pla comunitari, i va ser receptiu quant a la construcció de vivenda al barri a càrrec de la Generalitat. L’AVV va exposar també la seva idea de construir equipaments relacionats amb la natura dins la serra de Collserola, com la creació d’un jardí botànic. Respecte a aquest equipament, el president els hi va dir que era una competència més adhient per al Patronat de Collserola.
En canvi, Pujol no va voler entrar en temes urbanístics, dels quals va afirmar, s’ha d’encarregar l’Ajuntament de Barcelona.
Els veïns han acordat una futura reunió amb la consellera de Benestar Social per concretar la implicació de la Generalitat en el pla comunitari de Torre Baró, de cara a l’any vinent.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies