La Brigada d’agermanament amb Cuba prepara el seu viatge

Els voluntaris portaran al barri de “El Cerro” material de primera necessitat

El grup de voluntaris que viatjaran enguany al barri de El Cerro de La Habana (Cuba) estan fent ja els últims preparatius per volar demà cap al barri germà de Nou Barris. Com cada any, els integrants de l’expedició portaran cap a la illa medicaments, material sanitari, roba, i altres utensilis necessaris per ajudar als veïns de El Cerro i solventar les seves carències.
Durant prop d’un mes, els brigadistes visitaran a Cuba els diferents projectes amb els quals col.labora l’Agermanament Nou Barris-El Cerro, com per exemple el forn del barri o el taller d’informàtica.
Però no sols hi haurà treball. També és una oportunitat per apropar-se a la cultura cubana, fer nous amics i passar-s’ho d’allò més bé a l’hora que ajuden.
En els 9 anys que Nou Barris porta col.laborant amb el Cerro s’ha remodelat el barri, construint cases segures pels veïns, s’ha dut material informàtic, escolar i sanitari, i s’han impolsat diversos projectes.
L’Agermanament Nou Barris – El Cerro treballa tot l’any per recaptar material i diners per portar a Cuba a l’estiu.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies