L’AVV del Turó de la Peira reclama un bus que passi pel Passatge de Grau

L’associació refusa l’oferta del Districte de fer arribar la línia 12

La futura inauguració del CAP que s’està construïnt al Turó de la Peira ha fet que els veïns reclamin, des de fa temps, l’arribada al barri d’una línia d’autobús que connecti el Turó amb altres zones del districte que també es beneficiaran dels serveis del nou ambulatori. D’aquesta manera es facilitaria l’accés al centre sanitari de les persones que viuen a Vilapicina o a l’entorn de l’Avinguda Meridiana. La idea de l’associació de veïns és que aquest autobús circuli pel Passatge de Grau (a la imatge) una de les principals entrades al barri. Aquesta solució que planteja l’associació implica l’expropiació d’algunes cases situades dins l’esmentat passatge. Però aquest procés encara no s’ha iniciat i els veïns estan impacients, ja que la Generalitat té previst que el CAP entri en funcionament a finals d’any.
Districte ha proposat la perllongació de la línia 12 d’autobús fins al barri del Turó. Els veïns, però, rebutjen aquesta idea, ja que diuen que els hi sembla més adequada la connexió amb la Meridiana.
L’associació de veïns del Turó de la Peira està a l’espera de reunir-se amb el Districte per parlar de les posibles solucions.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies