El Col·legi d’Arquitectes anuncia una exposició sobre la renovació de 12 barris de Catalunya

L’exposició inclourà l’abans i el desprès de tres grans transformacions a Nou Barris

Trinitat Nova, Turó de la Peira i les vivendes del Governador a Verdum són tres barris del nostre districte que han experimentat un canvi important als últims anys. Les transformacions experimentades en aquests i altres 9 barris de Catalunya des de la dècada dels 90 es podran contemplar del 5 al 22 de setembre en l’exposició “Reviure els barris”, que acollirà la Sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). L’exposició, organitzada pel departament de Política Territorial de la Generalitat i el COAC, permet comprovar l’evolució urbanística i social recollides en més de 80 projectes de remodelació d’habitatges portats a terme a tot Catalunya, i que han suposat una inversió propera als 70.000 milions. A l’exposició, a més de les zones esmentadas de Nou Barris, s’inclouen barris de la ciutat de Barcelona com el Polvorí, i la remodelació dels habitatges de Via Trajana.

A la imatge, una maqueta dels nous blocs de pisos construïts en la remodelació de les Vivendes del Governador a Verdum.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies