Les mascotes de Canyelles comencen a ser un problema

La creixent osadia dels porcs senglars de Canyelles preocupa els veïns

Mariana i els seus porcells han extès la seva fama fora de Barcelona. Una parella de Sant Boi es va apropar ahir fins al barri de Canyelles per poder veure’ls i donar-los de menjar. Els veïns estimen els porcs senglars com a mascotes del seu barri, però els animalons també comencen a ser vistos com a un problema greu.
L’Associació de Veïns de Canyelles defensa que el seu barri no és el lloc adient per acollir a tan singular família. Els porcs senglars agafen cada cop més confiança amb la gent, que els hi dona menjar, i s’endinsen massa a la ciutat creuant la Ronda de Dalt i arribant fins la Plaça de Llucmajor.
A més, els animals ocasionen estralls de consideració a la gespa dels parcs i jardins del barri. I no cal oblidar que els porcs senglars són animals salvatges i que, tot i haver-se mostrat fins ara molt dòcils, les seves reaccions poden ser imprevisibles. Es per això que des de l’Associació de Veïns de Canyelles es demana la captura d’aquests animals per a evitar mals majors. Però ni la Guàrdia Urbana ni la Conselleria de Medi Ambient es volen fer càrrec de la captura dels porcs senglars i descarreguen la responsabilitat al Zoo de Barcelona, l’única institució que disposa de mitjans adients (dards tranquilitzants, gàbies, ect.) per capturar els animals sense ferir-los.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies