La reforma i ampliació del complex esportiu de Canyelles sortirà a concurs pròximament

L’Associació Esportiva de Nou Barris, gestora fins ara de les instal·lacions existents, es queixa que no se li hagi proposat la reforma a ella abans d’obrir un concurs

Un reformat i ampliat complex poliesportiu a Canyelles donarà servei a aquest barri i als colindants de Roquetes i Guineueta. Es tracta de crear una oferta esportiva de qualitat a la zona alta de Nou Barris i respondre així a una antiga demanda dels veïns. El nou complex a la zona de muntanya del districte compensarà geogràficament el servei que Can Dragó ofereix a la zona baixa de Nou Barris. Durant el Consell Consultiu celebrat el passat dijous 6 de setembre es va anunciar que al proper Plenari de Districte se sotmetrà a aprovació la sortida a concurs de la reforma i ampliació del complex esportiu de Canyelles. L’actuació a les instal·lacions pretén adequar i renovar la piscina existent. També es construirà un pavelló cobert per a la pràctica d’esport, tant individual com col·lectiu, i pistes a l’aire lliure.

L’Associació Esportiva Nou Barris, que gestiona la piscina des de fa 15 anys, s’ha mostrat molesta perquè el Districte no s’ha comunicat primerament amb ella, abans d’obrir un concurs per a la reforma. Gil Modroño, president de l’associació, ha explicat que per la seva banda ja havien reclamat la necessitat de reformes donada l’antiguitat de les instal·lacions, però que entenien “que Districte es dirigiria primer a nosaltres i estudiariem si podríem financiar-ho mantenint preus populars”.

Des de Districte s’ha assegurat, però, estar oberts a totes les ofertes. Joan Jubert, gerent del Districte de Nou Barris, va declarar que “en funció del plec de
condicions i de les al·legacions de Modroño i altres entitats veurem com va el concurs, però no estem casats amb ningú”. El gerent del Districte ha afegit que el regidor Manuel Pérez ha assegurat que es mantindran els llocs de treball de l’actual plantilla.
La inversió necessària per a la reforma està calculada en uns 600 milions de pessetes. L’entitat gestora que guanyi el concurs tindrà 25 anys per amortitzar aquesta quantitat, mantenint uns preus populars per als usuaris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies