Els veïns de Vallbona continuen demanant el desmantellament del poblat gitano

Volen que el desallotjament es faci durant aquest any

Els veïns de Vallbona van tornar dijous a tallar el trànsit de la N-150, a la cruïlla de la gasolinera de Montcada, per reclamar el desallotjament del poblat gitano abans que acabi l’any. Consideren que després de tants anys sense fer res, cal que l’assentament desaparegui durant el 2000. Per això els veïns de Vallbona, a Nou Barris, i de Can Sant Joan, a Montcada i Reixac, han rebutjat el programa d’inserció i reallotjament del poblat gitano, que preveu que el desmantellament finalitzi el març del 2002. Aquest pla ha estat elaborat conjuntament pels ajuntaments de Barcelona, Montcada i la Conselleria de Benestar Social.
Els veïns també reclamen a les administracions que netegin de la zona el mig centenar de vehicles abandonats i destrossats que estan escampats a la muntanya. D’altra banda, les administracions han decidit que contractaran un vigilant de seguretat per a controlar l’assentament i evitar l’arribada de noves caravanes. Aquesta mesura és insuficient, segons els veïns, ja que les noves famílies que arriben ho fan a la nit. A més, diuen que un guàrdia privat no pot fer fora legalment a ningú que s’estableixi en un terreny públic.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies