Nou Barris se suma a la Vaga General

Els treballadors sortiran de Via Júlia i aniran caminant fins a la gran manifestació a Passeig de Gràcia

Els veïns de Nou Barris estan cridats a sumar-se a la manifestació que avui tindrà lloc a Barcelona, al Passeig de Gràcia a les 18h, amb motiu del dia de vaga general convocat pels sindicats en contra de la reforma laboral del govern del Partit Popular. Els manifestants del districte aniran caminant fins al centre, ja què que es preveuen irregularitats en el funcionament dels transports públics. Per això s’han organitzat diversos punts de concentració. La marxa s’iniciarà a la marquesina de la Via Júlia a les 15 h, seguidament arribarà a la plaça Lluchmajor a les 15:30 h. aproximadament, i a les 16 h es calcula que passi per la plaça Virrei Amat, l’últim punt de concentració. Des d’allà avançaran tots junts fins el centre de Barcelona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies