Jornada de Portes Obertes del nou CAP del Turó de la Peira

El centre sanitari comença a funcionar la propera setmana

El proper dilluns, dia 15, es posa en marxa el Centre d’Atenció Primària del Turó de la Peira. Abans que el nou equipament sanitari entri en funcionament, els veïns i veïnes del barri disposen durant aquest matí d’una jornada de portes obertes per conèixer les noves instal·lacions.
El CAP Turó està situat al carrer Cadí, número 58- 62, i ha estat un servei molt esperat per les entitats i veïns del Turó de la Peira. El nou ambulatori donarà assistència als habitants de la zona de Vilapicina-Turó de la Peira i Can Peguera, i oferirà serveis de pediatria, medecina familiar, odontologia, assistència social i infermeria, entre d’altres.
També s’oferiran activitats de seguiment i control de malalties cròniques i d’atenció domiciliària. Els professionals dels equips d’atenció primària del CAP Turó formen part del Grup ICS, l’Institut Català de la Salut, l’entitat proveïdora que gestionarà aquest nou servei.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies