Vuit alumnes de l’Espai Fotogràfic Can Basté presenten ‘Exploracions 02’

La mostra recull el treball dels fotògrafs exposat fins al mes de setembre

La mostra “Exploracions 02” és un recull dels treballs realitzats pels alumnes de l’Espai Fotogràfic Can Basté que ofereix les obres de Daniel Aparicio, Erika Belloso, Jorge Castro, Francisco García, Cristina Masgoret, Benito Muñoz, Javier Sánchez i Gemma Torres.
L’exposició es pot visitar a partir d’avui i fins al 22 de setembre a la Sala Cava del Centre Cívic Can Basté, al pg. Fabra i Puig, 274.

El centre ofereix una programació estable de cursos i tallers sobre fotografia, té dues sales d’exposicions que regularment programen mostres dels millors fotògrafs, i ofereix diversos serveis per als afeccionats a aquest art, com laboratoris, estudis fotogràfics, etc.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies