El foc va cremar ahir 2 hectàrees de matolls a Torre baró

Els bombers creuen que podria ser un incendi provocat

Torre Baró va registrar ahir a la tarda un incendi a la zona denominada Turó Blau, per sobre de la carretera alta de Roquetes. Set vehicles dels bombers de l’Ajuntament de Barcelona, recolzats per dues avionetes i un helicòpter bombarder dels Bombers de la Generalitat, van intervenir per controlar i extinguir el foc, que en total va cremar unes dues hectàrees de matolls. El fet que l’incendi s’originés al costat del camí fa pensar als bombers que podria ser provocat.
El foc es va declarar al voltant de les 16 h i va ser controlat en poc més de dues hores.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies