Vallbona celebra la primera pedra de la construcció de 180 habitatges

Les promocions del Patronat Municipal de l’Habitatge i els sindicats CCOO i UGT permetran augmentar la població del barri amb menys densitat de Barcelona

Coincidint amb l’inici de la Festa Major de Vallbona, ahir a la tarda va tenir lloc l’acte de col·locació de la primera pedra dels habitatges protegits que el Patronat Municipal de l’Habitatge construirà properament al carrer d’Oristà, a Vallbona. L’acte va ser presidit pel regidor de Nou Barris, Manuel Pérez, el president del Patronat, Eugeni Forradellas, la presidenta de l’AVV de Vallbona, Zaida Palet i representants de les entitats veïnals del barri.
Al solar s’hi construiran tres noves promocions d’habitatges que contribuiran a dinamitzar un dels barris més aïllats de Nou Barris. Seran 180 vivendes que el Patronat de l’Habitatge i les cooperatives de CCOO i UGT edificaran al carrer d’Oristà, les quals en bona part seran adjudicades a gent de Vallbona. Eugeni Forradellas, president del Patronat Municipal de l’Habitatge, va qualificar aquest fet com a “una gran notícia per a Vallbona i la gent que vol viure a Vallbona”.
La promoció del Patronat consta de dos edificis, amb un total de 60 habitatges protegits i 60 aparcaments. Del total de pisos, 2 estaran adaptats a persones amb mobilitat reduïda. Els habitatges seran construïts seguint criteris mediambientals i inclouran plaques solars per l’aigua calenta sanitària.
Les noves promocions permetran augmentar la població d’un dels barris amb menys densitat de la ciutat. Aquest augment comportarà que la zona pugui disposar de serveis de ciutat que fins ara no té, com ara una farmàcia. La presidenta de l’AVV va remarcar que aquesta “és una nova oportunitat per a que augmenti la població”, que va disminuir molt perquè es va expropiar sense que paral.lelament es construís vivenda.
La data prevista per a la finalització de les obres és el tercer trimestre de l’any 2003.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies