La generalitat aprova la construcció del corte inglés a Renfe-meridiana

Barcelona esgota amb aquesta autorització els metres quadrats de grans superfícies comercials fins el 2004

La Comissió d’Equipaments Comercials de Catalunya, dependent de la Generalitat de Catalunya, va donar el seu vist-i-plau ahir a la construcció d’El Corte Inglés als antics terrenys de Renfe-Meridiana. Aquesta autorització, que esgota els terrenys previstos per a grans centre comercials a la ciutat de Barcelona fins al 2004, s’ha concedit després de l’informe favorable de l’Ajuntament de Barcelona sobre el projecte i també perquè la superfície del mateix es cenyeix a les premisses que marca el Pla Territorial Sectorial d’Equipaments Comercials (PTSEC). Així doncs, a finals del 2003 es preveu que el barri de Porta compti amb un nou centre de El Corte Inglés, davant l’oposició dels veïns, que reclamaven al solar equipaments públics i culturals per al districte. L’AVV també es va mostrar en contra del projecte perquè diuen que els terrenys van ser expropiats per construir equipaments i van ser valorats i pagats com a tal, mentre que ara es venen a un preu molt més elevat.

A la fotografia, una imatge del solar on s’edificarà el nou El Corte Inglés, al costat de l’Heron City.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies