Districte reclama que es reforci el manteniment dels ascensors del carrer d’Alcàntara

Els elevadors, sota la garantia de l’empresa Copcisa, pateixen les conseqüències d’un mal ús que impedeix el seu bon funcionament i la seva neteja

Davant el mal ús al que són sotmesos els ascensors del carrer d’Alcàntara, Districte pensa, segons Joan Jubert, gerent de Nou Barris, “reforçar el contracte de manteniment”, a càrrec de l’empresa CONE, o “reclamar a Copcisa, l’empresa que els va construir, que reforci el seu contracte de manteniment dels ascensors amb CONE” per tal de netejar pasarel-les i elevadors, així com “canviar les portes dels ascensors perquè les trenquen” i posar vidre reforçat o portes d’acer per evitar actes vandàlics.
Els ascensors encara es troben sota la garantia de l’empresa constructora, Copcisa, fins d’aquí a uns mesos. Aleshores Districte passarà a ser l’encarregat de vetllar pel manteniment dels elevadors i les passarel.les.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies