Vacances per a tothom

Nens i nenes francesos amb situacions familiars difícils gaudeixen d’una divertida excursió a Barcelona

Més de 1.200 nens i nenes francesos, de 12 regions diferents, han pogut gaudir d’unes merescudes vacances a Barcelona. La situació econòmica i social de les seves famlílies no els hi permetia viatjar durant l’estiu però gràcies a la iniciativa que des de fa vint anys porta a terme l’Associació francesa Secours Populaire han fet el seu somni realitat. Aquest any, els nens han sortit per primer cop del seu país. “Enguany, com és l’any de la moneda europea única han volgut visitat 10 països europeus de forma simultània”, explica Jordi Gasull, de la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya (CONFAVC), una de les organitzadores de l’activitat solidària, junt amb la Fundació Clariana, totes dues entitats que acullen els infants francesos portats a Catalunya per l’associació Secours Populaire Français.

Els petits turistes van visitar ahir la ciutat en diverses rutes pels barris històrics i per alguns museus. La jornada va finalitzar al Parc de Can Dragó, on van participar en diferents activitats lúdiques i, tot i la pluja, molts d’ells van fer-se una remullada al llac. Més tard, una festa solidària i un sopar els esperava al pabelló del Parc Esportiu.
Avui, els infants francesos s’acomiaden de Catalunya amb una excursió al parc temàtic de Port Aventura, on hi passaran tot el dia.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies