Els treballs previs a la semicobertura de la ronda de dalt acaben aquesta setmana

L’Ajuntament es coordina amb les empreses encarregades de les obres viàries per enllestir-les abans del 15 de setembre

L’alcalde accidental de Barcelona, Xavier Casas, va assegurar ahir que el Consistori s’ha compromès a tenir a punt la xarxa viària de Barcelona, que actualment està en obres, per abans del 15 de setembre. L’Ajuntament s’ha coordinat amb les empreses constructores perquè les obres previstes durant els mesos d’estiu finalitzin a mitjans del mes proper. La setmana vinent alguns eixos de la ciutat encara estaran afectats, però adoptaran mesures provisionals per a no interferir el trànsit.

Abans del proper dilluns acaben les obres de la remodelació del passeig de Maragall i els treballs previs a la semicobertura de la Ronda de Dalt, a l’alçada de Canyelles. Les tasques de fonamentació de la cobertura de la Ronda de Dalt, entre els carrers Guineueta Vella i la Rambla de Caçador han afectat des del dia 2 d’agost la circulació pel tronc central i l’entrada i la sortida de Guineueta- Canyelles. A partir d’avui, 29 d’agost, es recuperen tres carrils del tronc central en sentit Besòs, i el dia 31, tres carrils en sentit Llobregat. El dia 15, es reobriran l’entrada i la sortida.

D’altra banda, el dia 2 de setembre també es reobrirà al trànsit el Passeig d’Urrutia, on s’ha portat a terme la construcció del dipòsit d’aigües pluvials de Vilalba dels Arcs.