Una mica de Circ abans de començar l’escola

La Biblioteca Nou Barris convida petits i grans a gaudir d’un espectacle màgic entre llibres

Per a aquells que encara no han assumit el final de les vacances i la tornada al col·le la Biblioteca Nou Barris els hi dóna l’oportunitat de fugir per una tarda al món del circ i la fantasia d’una carpa. Gràcies al projecte cultural que des de l’abril passat va iniciar la biblioteca amb la col·laboració de l’Ateneu Popular i l’escola de circ Rogelio Rivel, nens i nenes poden gaudir periòdicament d’activitats circenses al centre de lectura del districte.

Nou Barris és l’únic districte de Barcelona que destaca per la seva programació estable d’activitats de circ, a través de l’Ateneu Popular i la posterior creació de l’escola Rogelio Rivel. Tot això s’ha transportat dins l’espai de la biblioteca on la màgia del circ està present: l’ambientació d’una carpa de circ a la zona infantil, i el centre de documentació sobre aquest art a la secció d’adults, on es poden trobar llibres especialitzats, CD, revistes, contes i vídeos sobre tècniques de circ, circs del món i pel.lícules ambientades a aquest món.

Circ a la biblioteca
Biblioteca Pública Nou Barris
Telèfon: 93 2914850
A les 19 h
Entrada lliure

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies