Nou Barris acull el Saló Internacional del Gat

Els amants dels felins podran admirar fins a 16 races de gats provinents de tot el món

El Pavelló Municipal Valldaura s’omple avui i demà dels miols dels gats participants a l’edició XLII-XLIII del “Saló Internacional del Gat a Catalunya”, tota una oportunitat per conèixer de ben a prop les 16 races de gats provinents de tot el món que es presentaran a concurs. Jutges internacionals pertanyents a la WCF (World Cat Federation) escolliran durant aquests dos dies els campions, tenint en compte les característiques morfològiques dels animals, la seva bellesa i també el seu caràcter, a les diferents categories.
A més, l’exposició comptarà amb activitats paral·leles, com conferències a càrrec d’experts en Veterinaria i Nutrició.
En aquesta ocasió es podran admirar races tan insòlites com l’sphynx (a la imatge), la persa, exòtics, la devon Rex, els gats abisinis, els ragdoll, els bosc de Noruega, manx, cymric,…
El Saló Internacional del Gat està organitzat per l’ASFeC, l’Associació Felina de Catalunya, reconeguda per la Generalitat de Catalunya per gestionar el Llibre Genealògic de gats de raça de Catalunya, un catàleg que compta amb el major nombre de races de tota Espanya, com a associació pionera al país. L’ASFeC és una entitat sense ànim de lucre que va néixer el 1982 amb la voluntat de fomentar l’afecció cap als animals.

SALÓ INTERNACIONAL DEL GAT

-DISSABTE:
– 13:00 a 13:45 h. Entrada i Control Veterinari
– 14:00 h. Inici dels Judicis
– 20:00 h. Best in Show
– 21:00 h. Clausura
– 22:30 h. Sopar de Germanor

-DIUMENGE:
– 9:00 h. Entrada i Control Veterinari, pels Gats assistents només diumenge
– 10:00 h. Inici dels Judicis
– 17:30 h. Best in Show.
– 19:30 h. Clausura

Lloc.- Pavelló Municipal Valldaura
c/ Baltasar Gracián nº 9-15