Rotllana d’homenatge al poeta Verdaguer

El Parc de La Guineueta torna a ballar al ritme de l’Aplec de Les Roquetes

Els sardanistes de l’Agrupació L’Ideal d’en Clavé conviden tots els amants de la dansa catalana a posar-se les espardenyes i participar un any més en l’ Aplec de Tardor de Les Roquetes. El Parc de la Guineueta torna a ser l’escenari d’aquesta gran trobada
que aplega els afeccionats a la sardana i que enguany arriba a la 34a. Edició.
L’èxit de públic està assegurat ja que l’aplec compta, com altres anys, amb algunes de les cobles més reconegudes d’arreu de Catalunya Nord i Sud, i del Rosselló: la Principal de la Bisbal, Montgrins, la Principal del Llobregat i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. La majoria de sardanistes, entitats, músics i compositors de l’àmbit sardanístic coincideixen a assenyalar que aquest és, avui en dia, l’aplec més important de Catalunya. Com altres anys, la jornada finalitzarà amb un concert de Sardanes i de cant coral al Palau de la Música Catalana.

La sardana de conjunt del matí i de la tarda serà del mestre Fontàs, desaparegut el passat mes de juliol. Després de la sessió del matí hi haurà un dinar al parc, i l’aplec continuarà amb música de la Banda Simfònica de Roquetes, un homenatge a Josep Riumalló, el primer fiscornaire de La Principal de la Bisbal, que l’any vinent es retira.
La sardana de conjunt de la tarda ‘El Parc de la Guineu’ es ballarà amb 2000 fanalets encesos que recordaran el centenari de la mort de Mossèn Cinto Verdaguer.

Entrades relacionades!