La Guineueta estrena el seu nou pàrking

Les 245 places del carrer de Marne estan destinades a pal.liar els problemes d’aparcament a la superfície

El barri de la Guineueta va viure una jornada de portes obertes al nou aparcament del carrer de Marne. Aquest nou pàrking subterrani té capacitat per a 240 vehicles i 5 places més per a cotxes de persones amb disminució, distribuïdes en tres plantes. Està ubicat al carrer de Marne, entre el passeig Valldaura i el carrer Marie Curie, i compta amb una superfície total construïda de 6.851 m2. Els veïns de la Guineueta van poder veure per fi la seva plaça i celebrar juntament amb el regidor de Nou Barris, Manuel Pérez, i el gerent de Pronoba, Ignasi Cardelús, la finalització de les obres. Aquest és un aparcament de concessió administrativa a 50 anys, amb uns acabats de gran qualitat. El preu mitjà de la plaça és d’aproximadament 13000 euros més IVA. Alguns veïns van qualificar aquest preu de molt car. Però segons un dels propietaris, Jesús Cantón, “no quedava altra alternativa.. Perquè ens tallen els carrers, no podem aparcar enlloc… així que s’ha de comprar una plaça”. Altres, com Jaime, són més optimistes i afirmen que davant la dificultat de trobar aparcament al barri “o et compres una plaça o no aparques… I últimament trigava mitja hora en aparcar”, assegura, ” a més, fent càlculs el preu et surt per una misèria: si ho divideixes pels 50 anys, acabes pagant unes 4.200 pessetes al mes, quan de lloguer estan pagant 17.000 pessetes”.

La creació d’aparcament és una de les prioritats de l’Ajuntament, ja que les obres al barri han suprimit moltes places de superfície. “Aquest pàrquing està situat a prop del Parc Central i serveix per suplir el fet que per construir el parc un dels compromisos era que la gent pogués aparcar a zones properes on ho havia fet històricament”, afirma Ignasi Cardelús, gerent de Pronoba, l’empresa encarregada de l’aparcament.
Els propietaris de les places d’aparcament del carrer de Marne podran gaudir-ne a partir del dia 18, quan signin les escriptures.

A la imatge, un dels propietaris comprova les mides de la seva plaça d’aparcament.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies