El bus de barri del turó de la peira s’estrena oficialment

TMB preveu que més de cent-mil persones utilitzin la nova línia 122

El Turó de la Peira va celebrar ahir la inauguració oficial del seu bus de barri. Un mes després d’entrar en funcionament, un petit acte a les portes del CAP Turó va servir per donar la benvinguda a aquest transport tan desitjat al barri. En aquests termes es va pronunciar el regidor de Nou Barris, Manuel Pérez. Precisament la seva intervenció va agilitar l’entrada en funcionament d’aquest bus de barri, que tot i l’acord, TMB volia posposar fins al desembre.
Amb el número 122, el bus de barri del Turó de la Peira connecta els principals eixos del barri, com ara el mercat o l’ambulatori amb les diferents zones del Turó i la resta de barris col.lindants, com ara Vilapicina i Can Peguera, els veïns dels quals pertanyen al CAP Turó. Aquest servei connecta també amb altres mitjans de transport, com ara el metro de Canyelles (línia 3) i diverses línies d’autobús.
La nova línia 122 compta amb 2 vehicles que circularan pels 7,8 quilòmetres de recorregut del bus. Això fa que l’interval de pas sigui d’uns 30 minuts aproximadament. Per aquesta raó, l’alcalde de Barcelona, Joan Clos, va recomanar els veïns que s’informessin convenientment de les hores de pas del bus per les diferents parades.
Les previsions de TMB és que unes 110.000 persones utilitzin aquesta nova línia de bus de barri en un any.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies