Veïns de Ciutat Meridiana desvien el bus 76 per exigir que pugi a la part alta del barri

Els concentrats volen que faci el mateix recorregut que el 62 a l’interior del barri

Un grup de veïns de Ciutat Meridiana porta tres dies desviant el recorregut de l’autobus 76 per reclamar el seu trànsit a la part alta del barri. Segons aquests veïns, fa més de 5 mesos que està aprovat un nou recorregut per la zona alta de Ciutat Meridiana, però que no acaba de posar-se en pràctica. La majoria dels usuaris que van desviar ahir diversos vehicles de la línia 76 cap a la zona alta són gent gran que utilitza el transport públic per anar fins la residència de la Vall d’Hebron, i que han de fer transbordament per arribar fins a les seves cases. Els veïns asseguren que en moltes ocasions han d’esperar fins a tres quarts d’hora per continuar el trajecte amb la línia 62.
Fa temps que l’Associació de Veïns de Ciutat Meridiana reclama a l’Ajuntament que el 76 faci el mateix recorregut que la línia 62 a l’interior del barri. Però mantenen que l’administració només els hi dóna ‘llargues’, i les últimes notícies que han tingut són que potser d’aquí un mes es pugui solucionar, després de consultar-lo amb TMB.
Cansats d’esperar, els veïns van obligar els conductors a fer el recorregut pel barri en comptes d’anar directament a Can Cuiàs. Les protestes continuaran totes les tardes, a partir de les sis al carrer Agudes, fins que el bus 76 pugi als carrers interiors de Ciutat Meridiana.
D’altra banda, Transports ha manifestat que hi ha una petició formal del Districte de Nou Barris per modificar el recorregut, i que en aquests moments s’està estudiant. TMB assegura que no hi haurà cap problema per modificar el trajecte des del carrer Agudes, però que es requereix un temps per fer el canvi de senyalització i informar els usuaris.