Sorteig de 97 vivendes del bloc B del Turó de la Peira

La promoció correspon a l’edifici on està situat l’ambulatori del barri, als carrers Cadí, Aneto, Montsant i Montmajor

La Marta i el Miquel ja estan tranquils. Després de dies de patiment, per fi coneixen el seu nou pis. Han tingut sort al sorteig, i estan molt satisfets amb la vivenda que els hi ha tocat, però sobretot estan contents d’haver acabat amb l’espera. Com ells, altres veïns del Turó de la Peira van conèixer ahir al matí quines eren les seves vivendes noves. El sorteig de la nova promoció d’habitatges es va fer a l’auditori del centre cívic Les Basses, on es van concentrar molts veïns amb pisos afectats per l’aluminosi.

Regesa va sortejar ahir 97 vivendes situades a l’anomenada illa B, entre els carrers Montsant, Montmajor i Aneto. Als baixos d’aquests pisos es troba ubicat el CAP Turó, que va entrar en funcionament el passat mes de juliol. El proper sorteig d’habitatges al Turó correspon a les 250 vivendes del carrer Peñalara.
El sorteig va començar amb discrepàncies perquè alguns veïns no han estat d’acord en afavorir les persones que havien demanat conviure amb els seus veïns de sempre, per motius de salut. Després d’un breu debat, el sorteig s’ha iniciat sense concessions a cap veí, i de mica en mica, els assistents van anar coneixent el carrer, el número i la planta on viuran d’aquí uns mesos. Després els veïns han pogut visitar les noves llars.
Per alguns, el nou pis presenta desavantatges respecte l’anterior, i per a altres, és una millora. Per a tots, però, marca l’inici d’una nova etapa.

A la imatge una veïna contempla les vistes del seu nou pis.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies