40 cadires en miniatura

El Centre de Recursos Pedagògics de Nou Barris acull la mostra feta i dissenyada per alumnes de l’IES Sant Andreu

Els alumnes de l’IES Sant Andreu han treballat força en el disseny i elaboració de 40 cadires, totes diferents i originals, en miniatura. La tasca responia a la voluntat de la direcció del centre, que enguany ha complert 25 anys, de motivar els joves per a que desenvolupessin la seva creativitat i l’enginy, davant la tradicional situació de comoditat i consumisme dels joves. El Centre de Recursos Pedagògics de Nou Barris mostra totes aquestes obres als veïns del districte. Cadires de paper, de cartró, d’alumini i d’altres materials, amb i sense respatller, grises i de colors llampants. Totes tenen el mateix objectiu, combinar el disseny amb la seva funcionalitat i destí: en un bar, en un saló, al carrer, al costat d’una taula, etc.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies