Comença la Setmana del Medi Ambient a Can Basté

El canvi climàtic i les energies alternatives protagonitzen la primera jornada

Els ecologistes de Nou Barris tenen aquesta setmana un nou i clar punt de referència: l’eco-punt del Centre Cívic Can Basté, que s’inaugura el proper dissabte, 16. Es tracta d’un punt d’informació sobre ecologia, medi ambient i sostenibilitat, destinat a orientarm informar i sensibil.litzar els veïns. I com a mostra dels seus principis, l’entitat que l’ha creat, Ecologistes en Acció, organitza la Setmana del Medi Ambient, tota una sèrie de conferències i xerrades que tindran lloc a partir d’avui i fins dissabte, al C.C. Can Basté. Temes com el canvi climàtic i les energies alternatives, els residus o les radiacions de la telefonia mòbil són alguns dels que centraran els debats.
D’altra banda, els interesats en el medi ambient també podran visitar una exposició sobre transport i media ambient, o gaudir el proper dissabte amb un espectacle de titelles organitzat per Veterinaris sense Fronteres.

El programa d’actes de la Setmana del Media Ambient és la següent:

SESSIONS DE XERRADES (19.30 h.):

Dilluns 11 de novembre: Canvi climàtic, estalvi energètic i energies alternatives per Miguel Muñiz, portaveu d’Ecologistes en Acció de Catalunya en temes d’energia.

Dimarts 12 de novembre: Estalvi i eficiència en el consum d’aigua domèstica per Olga Torné, coordinadora a Barcelona de la campanya “Catalunya Estalvia Aigua”.

Dimecres 13 de novembre: Les radiacions a la telefonía mòbil per Josep Viver, expert en temes de radiacions i fundador d’ELEKTRON i de l’ADTS ( Associació per a la Divulgació de les Tecnologies Sostenibles ).

Dijous 14 de novembre: Què fem, què fan amb els nostres residus? per Vicenç Vilana, membre del grup de residus d’Ecologistes en Acció de Catalunya.

EXPOSICIÓ:

Transport i Medi Ambient , de l’11 al 22 de novembre.

ESPECTACLE INFANTIL:

Dissabte 16 de novembre a les 18 h: “Cercant El Sol”. Espectacle de Veterinaris sense Fronteres, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un espectacle de titelles que intenta trasmetre el dret que tenen tots els pobles del món a produir, d’una forma sostenible, respetant el medi ambient i sense imposicions, els aliments que consumeixen. A càrrec de les companyies de teatre Binixiflat i Rocamora.

PRESENTACIÓ DE L’ECOPUNT:

Dissabte 16 de novembre a les 19 h, inauguració l’ECOPUNT, punt d’informació sobre ecología, medi ambient i sostenibilitat.

Lloc:
Centre Cívic Can Basté
Passeig. Fabra i Puig, 274
Tel: 93 531 50 40

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies