Presentació de l’ECOPUNT a la Setmana del Medi Ambient de Can Basté

Els Ecologites en Acció inauguren al centre un punt d’informació sobre ecologia, medi ambient i sostenibilitat

El Centre Cívic Can Basté s’ha convertit aquesta setmana en un punt d’informació, reflexió i activitats relacionades amb el medi ambient. D’entre elles destaca la presentació oficial de l’ECOPUNT, un nou punt d’informació sobre ecologia, medi ambient i sostenibilitat instal·lat per Ecologistes en Acció de Catalunya, els organitzadors de la mostra.
L’ECOPUNT s’adreça a tots els ciutadans que vulguin conèixer les energies alternatives, l’alimentació ecològica, el tractament de les deixalles i aprendre a estalviar consumint d’una manera eficient l’aigua i l’energia a la llar. També es pot consultar qualsevol aspecte relacionat amb l’ecologia per tal de viure, en definitiva, d’un manera sostenible i respetuosa amb la natura.
L’acte tindrà lloc dissabte a les 19h, i vindrà acompanyat per l’espectacle infantil ‘Cercant el Sol’, de Veterinaris sense fronteres, amb el suport de la Diputació de Barcelona, a càrrec de les les companyies de teatre Binixiflat i Rocamora. I a més:

Del 16 al 22 de novembre: exposició ‘Transport i Medi Ambient’.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies