Inauguració oficial del CAP del Turó de la Peira

L’ambulatori, en funcionament des del passat juliol, rep la visita del president de la Generalitat, l’alcalde de Barcelona i altres autoritats

A dos quarts de dotze del migdia, el president de la Generalitat visitarà el nou CAP Turó, on hi seran l’alcalde de Barcelona, Joan Clos, el Conseller de Sanitat i Seguretat Social, Xavier Pomés, el delegat del Govern català a Barcelona, Ignasi García Clavel, i el regidor del districte de Nou Barris, Manuel Pérez, entre d’altres autoritats.
Es tracta de l’inauguració oficial de l’equipament sanitari que ja porta quasi 4 mesos funcionant, i que dóna assistència a prop de 40000 habitants dels barris de Turó de la Peira, Vilapicina i Can Peguera.
El nou centre disposa de 3.000 metres quadrats distribuïts en tres plantes, compta amb dos equips d’Atenció Primària, i substitueix els antics centres d’Acàcies i Valldaura. Amb aquesta nova instal·lació es completa la reforma de l’atenció primària al districte de Nou Barris.
D’altra banda, recentment s’ha posat em marxa la línia de bus de barri 122 per facilitar als veïns, la majoria gent gran, l’accés al CAP Turó, que està ubicat a una zona amb molta pendent.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies