Xerrada informativa sobre les radiacions de la telefonia mòbil

Josep Viver, fundador d’ELEKTRON i de l’Associació per a la Divulgació de les Tecnologies Sostenibles, parla sobre els riscos de les antenes repetidores

Per al funcionament de la telefonia mòbil es fa servir la física de la propagació de les ones electromagnètiques. Les ones que viatgen per l’aire des de les antenes emissores fins a les receptores arriben a una velocitat propera a la de la llum, i això permet a l’usuari enviar i rebre informació gairebé sense limitacions espaials. En aquest procés, els mòbils i les seves antenes repetidores emeten radiacions. Unes radiacions que darrerament han estat objecte de polèmica i debat per part d’experts, polítics, i associacions contràries a la instal·lació d’antenes repetidores i emissores als edificis, ja que les consideren un perill per a la salut pública. Aquesta tarda, Josep Viver, expert en temes de radiacions i fundador d’ELEKTRON i de l’ADTS (Associació per a la Divulgació de les Tecnologies Sostenibles), protagonitza una xerrada al centre cívic Can Basté per parlar del tipus de radiacions que produeix la telefonia mòbil (19:30 h)
Aquesta activitat s’inclou dins la Setmana del Medi Ambient que organitza el grup Ecologistes en Acció de Catalunya, a Can Basté.

Centre Cívic Can Basté
Passeig Fabra i Puig, 274,
Tel. 93 531 50 40

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies