Presentació de l’Acord Ciutadà per una Barcelona lliure de violència vers les dones

L’Ajuntament i el teixit associatiu de la ciutat treballen estratègies preventives per lluitar contra la violència domèstica

Aquesta tarda té lloc l’acte de presentació de “l’Acord ciutadà per una Barcelona lliure de violència vers les dones”. La proposta parteix del marc de desenvolupament del “Pla Operatiu contra la violència vers les dones” i segueix la línia de promoure estratègies educatives, preventives i de sensibilització encaminades a aconseguir la zero tolerància a la violència. La proposta d’Acord ciutadà pretén ser una resposta al problema, alhora que una acció preventiva a partir del treball entre la societat civil i l’Ajuntament. Aquest Acord suposa, en definitiva, un pas més en la col.laboració conjunta entre l’Ajuntament de Barcelona i el teixit associatiu de la ciutat, en la lluita contra la violència vers les dones.

Acte: Presentació ‘Acord ciutadà per una Barcelona lliure de violència vers les dones’
Lloc: Centre Cívic Via Favència
Adreça: Via Favencia, 217
Telèfon: 933541086
Hora: 19.30 h
Organitza: Consell Dones del Districte de Nou Barris

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies