Aprenent a cuinar en to mediterrani

La Taula d’Immigrants de Verdum organitza un curs de cuina “d’aquí” per als nous veïns

Qui tipus de cuina es fa a Catalunya? Molts immigrants es deuen fer aquesta pregunta quan arriben a Barcelona. Per això, la Taula d’Immigrants de Verdum, en el marc del Pla Comunitari d’aquest barri, organitza durant tota aquesta setmana un curset de cuina “cassolana, elemental i econòmica” dirigida als/ les nous i noves veïnes del districte. Aquestes classes, que es faran de forma gratuïta, es desenvoluparan al Col.legi Aiguamarina (c/ Casals i Cuberó, 241) de 18 a 20 hores.
La Taula d’Immigrants de Verdum està integrada per l’Esplai Muntanyès, l’Ajuda Fraterna, Càritas, l’AMPA del CEIP Aiguamarina, els Serveis Socials de Zona Centre-Baixa, l’ABS, la Parròquia de Sant Sebastià i Nou Barris Acull.

Del 18 al 22 de novembre
De 18 a 20 hores
Col·legi Aiguamarina
C/ Casals i Cuberó, 24
Hi haurà servei per nens

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies